EAT DIFFERENTLY

ROLLIN’ROASTERS FOOD AT UNBEATABLE PRICES.

Hans en Rob van der Wal vormen de basis van de Rollin’Roasters. De gezamenlijke passie voor het traditionele barbecueën en outdoor cooking was de reden voor de broers om te starten met Rollin’Roasters. Midden 2015 ontstonden de eerste ideeën die vervolgens verder werden uitgewerkt hetgeen resulteerde in het huidige concept. Stoer, robuust en vooral gezellig, zo treedt Rollin’Roasters zijn klanten tegemoet. Stoer, door de robuuste uitstraling van de Chevy Pick up truck van maar liefst 6,5 meter! Robuust, door de 6,5 meter lange aanhanger met daarop een eigen ontworpen Reversed Flow Smoker, de gesloten barbeque, een rookkast, een grill bakplaat, een draaigrill en last but not least : een hout gestookte pizza-oven! Verder is op de aan hanger ook ruimte gemaakt voor een warmwatervoorziening, koeling en een werkblad. Gezellig, door de Brabantse inborst van de broers die bovendien altijd in zijn voor een geintje

FINEST INGREDIENTS

TENDEREST MEAT AND FRESHEST VEGENTABLES.

Eenmaal op locatie wordt de pick up met aanhanger uitgestald en wordt de gehele entourage indien de ruimte het toelaat verder uitgebouwd met een Partytent van 6×4 m, 3×3 m, uitserveerbalie, staan tafels en biertafels met banken. In de Reversed Flow Smoker kunnen middels de low en slow methode de gerechten op lage temperatuur gegaard worden zonder in contact te komen met vuur. Deze gerechten krijgen een nog fijnere smaak door gebruik te maken van stookhout van fruitbomen. Op de barbecue-unit kunnen gerechten direct boven kokosbriketten worden gegaard. En ook voor een speenvarken op het draaispit draaien ze hun hand niet voor om! Tevens kunnen op de gril-bakplaat ook nog talloze gerechten worden bereid, en in de rookkast kunnen bijvoorbeeld heerlijke hammetjes, kippetjes, zalm etc. etc. worden bereid. En wat dacht u van een pizza naar eigen recept, zelf afgebakken broodjes, traditional New Sealand Pie’s! Allemaal mogelijk in de hout gestookte pizza-oven.

kortom, voor ieder wat wils!

U kan al uw wensen kenbaar maken aan de gebroeders, samen met u zullen ze een barbeque-event op maat uitwerken en uitvoeren. 

ONZE WERKWIJZE

 • OUR RULES:
  Rollin’Roasters : pure beleving met een robuuste smoker, hout, vuur, rook, geur en veel smaak. Wij bereiden onze gerechten traditioneel met tot gevolg eerlijke ambachtelijke gerechten van stoer tot exclusief!
 • MENU KEUZE
  Onder onze menu’s vindt u een overzicht van enkele voorbeeld menu’s, deze zijn te bestellen vanaf 30 personen. Bent u met minder dan 30 personen dan vragen wij een meerprijs.
  Ook kunnen wij geheel in overleg met u uw eigen event vorm geven qua gerechten.
 • VRIJBLIJVENDE OFFERTE
  Na het doorgeven van de menu wensen, verwachte aantal personen, data en locatie maken wij een vrijblijvende offerte op. Indien deze geheel naar uw wens is bevestigt u deze middels een opdracht bevestiging.
 • FINANCIEEL
  Alle prijzen zijn inclusief personele kosten en de kosten van het hout dat wij verstoken tijdens het barbecueën.
  Voor transport berekenen wij een toeslag a EUR 50,00
 • DOORGEVEN VAN AANTAL PERSONEN
  Wij werken met dagverse producten, deze producten moeten wij tijdig bij onze leveranciers bestellen. U dient daarom uiterlijk 10 dagen voor aanvang van uw evenement het definitieve aantal personen per email aan ons door te geven.
 • BORDEN EN BESTEK
  Borden, bestek en papieren servetten zijn inclusief bij presentatie in buffetvorm. Bij grote Events maken wij gebruik van disposable materialen welke inclusief zijn bij presentatie in buffetvorm.
 • OP TIJD AANWEZIG
  Afhankelijk van de menu keuze en het aantal gasten zijn wij op tijd aanwezig.
  Wij laten u weten hoe laat we er zullen zijn.
 • HEEFT U EEN ALLERGIE
  Onze gerechten kunnen allergenen bevatten zoals ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderie, sesam, soja, sulfiet, vis en weekdieren. Heeft u een allergie? Meld het ons!